NIEUW Spa Zí Retreat – Dé Prive Wellness in Eindhoven

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in pure luxe en ontspanning bij Spa Zí Retreat, dé privé wellness in Eindhoven. Met twee betoverende kamers om uit te kiezen, bieden wij jou de ultieme plek om volledig tot rust te komen en te genieten van exclusieve faciliteiten. Of je nu een romantische uitje plant, quality time met vrienden en familie wilt doorbrengen, of gewoon behoefte hebt aan een verkwikkende persoonlijke wellnesservaring, Spa Zí Retreat zal al je verwachtingen overtreffen.

Onze kamers

STAR VIP KAMER – Betreed een wereld van complete luxe en sereniteit. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een prachtige grote ruimte met een indrukwekkende sterrenhemel. Een oase van rust waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de buitenwereld.

Onze Star VIP Kamer biedt een scala aan verbluffende faciliteiten. Geniet samen van de heerlijke whirlpool, ontspan in de infrarood sauna en laat alle zorgen wegvloeien in de ruime stoomcabine. Om jouw ervaring compleet te maken, zijn er ook twee regendouches, een royaal tweepersoons bed, gevulde koelkasten (tegen betaling), airconditioning en een gezellige loungehoek aanwezig. Ook is er een prachtig geluidssysteem en een tv om je te vermaken tijdens je verblijf.

In de Star VIP Kamer is het mogelijk om te reserveren voor maximaal 6 volwassenen (18+) of kinderen uit het eigen gezin. Raadpleeg de informatie bij de arrangementen tijdens het boekingsproces voor meer details.

Wil je je wellnesservaring verlengen? Het is ook mogelijk om te overnachten in onze Star VIP Kamer. Selecteer eenvoudig een vast tijdsblok met een vaste prijs onder het kopje ‘met overnachting’ bij het reserveren. Let op, overnachtingen zijn populair, dus wees er snel bij!

COSY VIP KAMER – Stap binnen in een wereld van warme sfeer en gastvrijheid in onze gezellige Cosy VIP Kamer. Hygiëne en comfort staan hier hoog in het vaandel, waardoor je je direct thuis zult voelen.

De Cosy VIP Kamer beschikt over een heerlijke 4-persoons jetstream whirlpool, een ruime Finse sauna om al je spieren te ontspannen en een stoomcabine voor een compleet wellnessritueel. Verfris jezelf onder de heerlijke regendouche voor een revitaliserend gevoel.

In de Cosy VIP Kamer is het ook mogelijk om te reserveren voor maximaal 6 volwassenen (18+) of kinderen uit het eigen gezin. Bekijk de arrangementen tijdens het boekingsproces voor meer informatie.

Overnachten

En als je nog niet klaar bent om afscheid te nemen van deze heerlijke omgeving, waarom dan niet blijven overnachten? Uniek in regio Eindhoven! Kies een vast tijdsblok met een vaste prijs onder het kopje ‘met overnachting’ bij het reserveren en maak je wellnesservaring compleet met een ontspannen verblijf.

Bij Spa Zí Retreat willen we jou de ultieme privé wellness-ervaring bieden. Onze kamers zijn perfect ontworpen om je volledig in de watten te leggen en te laten genieten van een onvergetelijke tijd. Of je nu alleen komt, met je partner of met vrienden en familie, onze faciliteiten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en verjonging.

Wacht niet langer en reserveer nu jouw onvergetelijke wellness-ervaring bij Spa Zí Retreat in Eindhoven. Ontdek de prachtige Star VIP Kamer met zijn betoverende sterrenhemel of laat je verwennen in de gezellige Cosy VIP Kamer. Welke kamer je ook kiest, één ding is zeker: je zult de dagelijkse stress en zorgen even helemaal vergeten en volledig tot rust komen. Wij verwelkomen je graag voor een onvergetelijke tijd in onze privé wellness in Eindhoven!