Overnacht in Luxe bij Spa Zí – Dé Privésauna in Eindhoven

Zoek je naar een unieke wellness-ervaring? Wil je niet alleen ontspannen, maar ook overnachten in een privé wellness? Dan is Spa Zí de plek voor jou. Gelegen in het hart van Eindhoven, biedt Spa Zí een ongeëvenaarde privésauna ervaring met de mogelijkheid om te blijven slapen.

Een unieke overnachting

Spa Zí is meer dan alleen een privésauna in Eindhoven, het is een oase van rust en luxe. Onze moderne faciliteiten omvatten Finse sauna’s, verwarmde whirlpools, verkwikkende regendouches en comfortabele loungebedden. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze unieke overnachtingsmogelijkheid. Bij ons kun je niet alleen genieten van de ultieme wellness-ervaring, maar kun je ook de nacht doorbrengen in onze luxueuze suite. Na een dag vol ontspanning, hoef je niet naar huis te rijden. In plaats daarvan kun je wegzakken in het comfort van onze zachte bedden, omringd door de serene sfeer van onze spa.

Boek een overnachting in onze Privésauna

Het boeken van een overnachting bij een privésauna is een zeldzame luxe die maar weinig anderen bieden. Bij Spa Zí hebben we deze ervaring geperfectioneerd. Van de verwarmde hete stenen tot de zachte verlichting, alles is ontworpen om je te helpen ontspannen en revitaliseren. Overnachten in een privé wellness is een ervaring die je niet wilt missen. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een vriendinnenweekend of gewoon een moment van rust voor jezelf, Spa Zí heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte wellness-ervaring.

Boek vandaag nog je overnachting bij Spa Zí. Ervaar de luxe van een privésauna in Eindhoven, gecombineerd met het comfort van een overnachting. Ontdek het zelf en maak van je volgende wellness-uitje iets buitengewoons.

Check onze kamers en boek!


Boek online